Make your own free website on Tripod.com

Lampert Mónika

részére

Belügyminisztérium

Budapest, V.

Roosevelt tér


Tárgy: Tájékozatlan és elkeseredett vagyok!Tisztelt Belügyminiszter Asszony !2003.okt. 15. - 2004.nov. 02.

Eltelt több mint 1 év.

Mit tett a rendõrség?


Szeretném hinni a számos teendõi között sem felejtkezett meg a több mint 18.000 BAUMAG /magyar állampolgárok/ befektetõ 40 milliárdos gondjáról.


Sajnálattal kell tájékoztatnom, hogy számos károsult tájékozatlanul, méltánytalanul már eltávozott az élõk sorából. Így sajnos már nem tudja megköszönni Önnek és a kivizsgálásban részt vevõ apparátusának az áldozatos, részletes, körültekintõ munkáját. Írásos beszámolókat, nyilatkozatokat.


Tájékoztatnám arról, hogy mi, a még élõk, szintén kiváncsian várjuk az aprólékos, dinamikus, szervezett vizsgálatok részleteit, eredményeit. A továbbiak gyors, hathatós alakulását, intézkedését.

Tapasztaltuk, hogy a Posta Bank - Princz ügy hosszan elhúzódott. A K and H - Kulcsár botrányban szerzett tapasztalataikat a BAUMAG botrányban pozitívan érvényesíthették az igazság kideritése érdekében. Mivel nagyon sok kárusult nem jut naprakész információhoz. Kérem ezt a TV csatornán és a médián keresztül haladéktalanul tegye meg. A tájékoztatást.


Kivétel nélkül minden károsult nagyon várja a több mint 1 év elteltével a rendõrség áprilisban tett igéretét, miszerint õszig is eltarthat Balázs és bandája csalás-sorozatának kivizsgálása, amirõl õsszel tájékoztatják a károsult befektetõket. Már lassan a tél veszi kezdetét és várjuk az információt. Türelmünk elfogyott.


Remélhetõleg nem fordulhat elõ az a sajnálatos eset, ami Mádl Ferenccel 3 ízben megesett. Miszerint 3 alkalommal az adott idõre, rendre elfelejtette a petíciókat megválaszolni, a hivatalosan is átvett határidõk lejárta ellenére. Talán kora elõrehaladottsága az oka a késedelemnek. Látjuk, õ is távozni készül.


Ezért fordulunk Önhöz, aki friss, dinamikus, fiatal széles látókörû. Megbizatását felelõsen a legmagasabb szinten látja el, teheti, mert hozzáértõ gyakorlott apparátus segédletével a legapróbb részletek sem kerülik a figyelmét és kérjük novemberben mindenképpen tájékoztassa a maroknyinak nem nevezhetõ eddig türelemmel várakozó - ami mára már elfogyott - BAUMAG károsultakat.Várom mielõbbi válaszát - hathatós, közérthetõ intézkedése által.Egy Baumag károsult

Budapest, V. Semmelweiss u. 1-3.


Budapest, 2004. november 03.