Make your own free website on Tripod.com

Tisztelt Baumagolós sorstársaim!

Tekintve, hogy a téren és egyéb találkozásainkkor is nagy tájékozatlansággal találkoztam (amit mások sajnos nem igyekeznek eloszlatni), ez úton szeretnék közzétenni néhány információt, nehogy végzetesen hibás lépéseket kövessenek el. Egyúttal bocsánatot kérek mindazoktól akiket esetleg személyesen megbántottam, de sajnos az értetlenségekkel szembeni tűrőképességem erősen leromlott, mert eddigi tájékoztatásaim kevés eredménnyel jártak.

Most az AGENDÁ –ról (latin = elvégzendő dolog) van szó!

Már sok mesét olvastunk és hallottunk az 1.-es vezetőtől (elkövetőtől) a szép jövőről, de a dolgot azt nem végezték el, azaz a pénzünkhöz nem jutottunk hozzá. Ellenkezőleg, most olyan újabb trükkre készülnek, amivel végleg meg akarják fosztani a gyanútlan befektetőt a pénzétől.

Mert ha nem jött be a ráutaló magatartással történő csőbehúzás, hát legyen közgyűlés (jelenleg 5 tag van), 15 helyen, hátha szaporodnak a megküldött belépési nyilatkozattok által (vagy esetleg azonosíthatatlan meghatalmazásokkal), és ahogy ők gondolják, elvégzik végleges kifosztásunkat.

Nem kár, hogy ezt törvényesen nem tehetik meg, és borítékolható a határozatok későbbi megsemmisítése, mert ez a közgyűlés sok feltételnek nem felel meg.

Mit is akarnak elfogadtatni a tagnak belépő baulekokkal, a jelenleg még nem bejegyzett alapszabály szerint?

Hát tartozás az van, úgy 39 milliárdnyi, vagyon azonban jelenleg láthatóan csak 7 milliárdnyi!

Az viszont a mi elvégzendő dolgunk, hogy a tartozást behajtsuk! Ráadásul nem is onnan, amit 1.-esek el akarnak hitetni velünk az Agendától. Mert annak vagyona nincs és nem is volt!

Ugyanis arról van szó, hogy 1.esek megállapodtak 2000. december 27.-én, hogy azt az üzletrészt amit megvettünk a Baumag Szövetkezettől, és ezáltal annak tulajdonosává váltunk, azt az Agenda elődjének a B.V.Sz.-nek a tulajdonába adják, majd mint annak az üzletrészét ismét eladják. Mindezt a mi tudtunk, beleegyezésünk, és kártalanításunk nélkül!

Ebből következik, hogy mint eredeti tulajdonosokat minket illet meg (mint Baumag Szövetkezeti tagokat) mindaz a vagyon amit különböző csere-bere ügyletekkel átjátszottak, és amit úgy hívnak, hogy Baumag cégcsoport, beleértve azt is ami ebből ma még nem látható.

Ezért nem kell semmibe sem belelépni (mert büdös), viszont ki kell követelni, az általunk, mint adófizetők által fenntartott, és erre hivatott szervektől a pénzünk és 1.-esek begyűjtését.

2004. november 15.

Samodai Géza